Cilesi e Larte

SHËRBIME DENTARE

Diagnostifikimi

Aktivitetet e diagnostikimit janë të nevojshme për të vlerësuar shëndetin e kavitetit oral, për të identifikuar çdo problem dhe për të përcaktuar trajtimet më të përshtatshme.

Parandalimi-Higjiena Orale

Është unaza e parë që shakton proçesin shkatërrues të dhëmbit që rezulton në formimin e kariesit.

Dentistri Konservative

Teknika të reja moderne kanë bërë të mundur ndërhyrje estetike perfekte si për dhëmbët e parëm dhe të pasëm që para disa viteve nuk ishte e mundur.

Gnjatologjia

 

Është një nga degët më komplekse të stomatologjisë që përfshinë të gjitha patologjitë që ndikojnë në artikulimin e gojës dhe rrjedhimisht të gjitha organet të lidhura me të.

 

Periodontologjia

Është një degë e stomatologjisë që trajton strukturat anatomike që mbështesin dhëmbët si: Legamentet paradontale, strukturën kockore alveolare ku vendoset dhëmbi, cementin radikular i cili ka funksionin mekanik të mbështetjes së dhëmbit dhe si rrjedhojë gingivën.

Protetika

Falë teknikave dhe materialeve të fundit jemi në gjëndje të aplikojmë proteza totale të lëvizshme me mbështetje maksimale dhe pa mbuluar qiellzën në mënyrë që të shmangim zvogëlimin e shijes së ushqimit. 

Kirurgjia

Kirurgjia orale ju lejon të rivendosni shëndetin e zgavrës së gojës jo vetëm përmes ekstraksioneve të thjeshta/komplekse, por përmes kirurgjisë plastike të gingivave ose nëpërmjet heqjes së formacioneve cistike.

Implantologjia

Është një alternativë e vlefshme për proteza fikse dhe të lëvizshme. Krahasuar me protezat fikse implanti jep të njëjtin rezultat pa sakrifikuar dhëmbë të tjerë për të bërë një urë. 

Ortodomcia

Është një degë e specializuar që synon tërësisht parandalimin dhe trajtimin e parregullsive dentare dhe të fytyrës, kryesisht mosbarazimin e dhëmbëve dhe strukturat e dy harkadave..

Klientët tanë

VLERESIMET

Përjetoni Turizmin Dentar

NA GJENI KËTU

Durres

Roma

London

Milano

Zurich

Ancona

Ekspertët tanë

DENTISTET

Akesios Dental Beauty krenohet me ekipin e saj të dentistëve të aftë nga Italia. Ekipi ynë i ekspertëve të dentistëve italianë garanton që ju të merrni shërbime të jashtëzakonshme turistike dentare, duke kombinuar kujdesin oral të nivelit të lartë me mundësinë për të eksploruar këto destinacione të jashtëzakonshme.

Na kontaktoni

Planifiko një konsultë

Scroll to Top