Rreth nesh

AKESIOS DENTAL BEAUTY

Akesios Dental Beauty është një klinikë dentare e mirë-formuar në zemër të Durrësit, Shqipëri ë ofron stomatologji të shkëlqyer për të gjithë familjen. Prioriteti ynë është t'ju bëjmë të ndiheni rehat dhe të qetë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës.

Klinika jonë është një nga ofruesit kryesorë të kujdesit dentar në Shqipëri, me ekspertizë të gjerë në stomatologji dhe mijëra pacientë të kënaqur çdo vit.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri trajtimesh dentare, të teknikat më të fundit në implantologji dhe paketa gjithëpërfshirëse dentare të përshtatshme për nevojat e çdo pacienti.

Në bashkëpunim me një staf mjekësor italian shumë të kualifikuar,ne krenohemi me klinikën tonë e cila flet për profesionalizëm, integritet dhe punë të jashtëzakonshme dentare.

Ne ofrojmë paketa turistike dentare për klientët ndërkombëtarë që dëshirojnë të kursejnë në punën e tyre dentare! Ne ofrojmë paketa të plota për të gjitha nevojat tuaja dentare duke ju ndihmuar të kurseni më shumë para sesa të shkoni te dentisti në vendin tuaj!

Nuk duhet të mendoni dhe të shqetësoheni për asgjë, thjesht relaksohuni dhe kaloni një kohë të mirë në Shqipëri ndërsa ne krijojmë buzëqeshjen tuaj të re!

Akesios Team

Përjetoni Turizmin Dentar

NA GJENI KËTU

Durres

Roma

London

Milano

Zurich

Ancona

Ekspertët tanë

DENTISTET

Akesios Dental Beauty krenohet me ekipin e saj të dentistëve të aftë nga Italia. Ekipi ynë i ekspertëve të dentistëve italianë garanton që ju të merrni shërbime të jashtëzakonshme turistike dentare, duke kombinuar kujdesin oral të nivelit të lartë me mundësinë për të eksploruar këto destinacione të jashtëzakonshme.

Stefano Battellini

Dentist

Macerata, Italia

Francesco Mancinelli

Dentist

Ancona, Italia

Rigers Çeka

Dentist

Bergamo, Italia

Savino Cefola

Dentist

Puglia, Italia

Elton Cakerri

Dentist

Durazzo, Albania

Cilesi e Larte

SHËRBIME DENTARE

Implante Dentare

Rifitoni buzëqeshjen dhe vetebesimin tuaj me implantet tona dentare moderne. Zgjidhja perfekte për dhëmbët që mungojnë.

Proteza
Dentare

Rizbuloni gëzimin e një buzëqeshjeje të plotë me zgjidhjet tona të protezave të krijuara me mjeshtëri, të përshtatura për nevojat tuaja unike.

Stomatologji estetike

Fitoni një buzëqeshje perfekte dhe magjepsëse me trajtimet tona të ekspertëve ortodontikë.

Our Staff

HOW WE WORK

Akesios Staff

3 Videos

Na kontaktoni

Planifiko një konsultë

Scroll to Top