Parandalimi-Higjiena Orale

HIGJENA ORALE 

Është unaza e parë që shakton proçesin shkatërrues të dhëmbit që rezulton në formimin e kariesit. Bakteret e pranishme brënda florës së gojës mund të përhapen dhe të bëhen agresivë falë sheqernave që rrjedhin nga mbetjet e ushqimit të inkorporuara midis dhëmbëve. Mungesa e higjenës lehtëson fermentimin dhe në të njëjtën kohë prodhon substanca që lidhen fort në sipërfaqen e dhëmbit si një lloj mbështjellësi duke krijuar një pllakë bakteriale të tmerrshme.The lack of hygiene facilitates fermentation and at the same time there are produced substances which adhere firmly to the tooth surface, as a kind of sheath, creating a terrible bacterial plaque.

ZBARDHIMI

Bukuria fillon menjëherë këtu dhe për kodin e ri estetik buzëqeshja duhet të jetë e shëndetshme dhe shumë e bardhë.Teknikat e zbardhimit të dhëmbëve shërbejnë për të eleminuar zverdhjen e formave të ndryshme për shëmbull ato për shkak të nikotinës, kafeinës, teinës, dhe devitalizimeve të vjetra ose traumave të mëparshme. Kjo proçedurë është pa dhimbje dhe jo e dëmshme për strukturën e dhëmbëve.

Scroll to Top