Kirurgjia

Kirurgjia orale ju lejon të rivendosni shëndetin e zgavrës së gojës jo vetëm përmes ekstraksioneve të thjeshta/komplekse, por përmes kirurgjisë plastike të gingivave ose nëpërmjet heqjes së formacioneve cistike.

Të gjitha këto terapi kirurgjikale në zgavrën e gojës janë në përputhje me struktura ambulatore. Me teknika të reja moderne dhe anestetike kjo kirurgji mund të kryhet absolutisht pa dhimbje.

Scroll to Top