Akesios Dental Beauty

KTHENI VIZITËN TUAJ TE DENTISTI NË NJË UDHËTIM RELAKSUES

Përjetoni Turizmin Dentar

NA GJENI KËTU

Durres

Roma

London

Milano

Zurich

Ancona

Ekspertët tanë

DENTISTET

Akesios Dental Beauty krenohet me ekipin e saj të dentistëve të aftë nga Italia. Ekipi ynë i ekspertëve të dentistëve italianë garanton që ju të merrni shërbime të jashtëzakonshme turistike dentare, duke kombinuar kujdesin oral të nivelit të lartë me mundësinë për të eksploruar këto destinacione të jashtëzakonshme.

Cilesi e Larte

SHËRBIME DENTARE

Implante Dentare

Rifitoni buzëqeshjen dhe vetebesimin tuaj me implantet tona dentare moderne. Zgjidhja perfekte për dhëmbët që mungojnë.

Proteza
Dentare

Rizbuloni gëzimin e një buzëqeshjeje të plotë me zgjidhjet tona të protezave të krijuara me mjeshtëri, të përshtatura për nevojat tuaja unike.

Stomatologji estetike

Fitoni një buzëqeshje perfekte dhe magjepsëse me trajtimet tona të ekspertëve ortodontikë.

Klientët tanë

VLERESIMET

Na kontaktoni

Planifiko një konsultë

Scroll to Top