Akesios Dental Beauty

AKSESORI QË NUK DEL KURRË NGA MODA: BUZËQESHJA JUAJ

Përjetoni Turizmin Dentar

NA GJENI KËTU

Durres

Roma

London

Milano

Zurich

Ancona

Bota e Turizmit Dentar

KTHENI VIZITËN TUAJ TE DENTISTI NË NJË UDHËTIM RELAKSUES

Akesios Dental Beauty operon me krenari zyrat në këto destinacione të ndryshme, me një klinikë të pajisur plotësisht ekskluzivisht në Durrës. Përjetoni shërbime të jashtëzakonshme turistike dentare në qytetin piktoresk bregdetar të Durrësit, ku profesionistët tanë të aftë ofrojnë trajtime të nivelit të lartë. 

Ndërsa zyrat tona në Londër, Cyrih, Romë, Milano dhe Ankona ofrojnë konsultime dhe mbështetje, në Durrës ju ftojmë të merrni kujdesin dentar të klasit botëror duke shijuar bukuritë e rajonit.

Cilesi e Larte

SHËRBIME DENTARE

Implante Dentare

Rifitoni buzëqeshjen dhe vetebesimin tuaj me implantet tona dentare moderne. Zgjidhja perfekte për dhëmbët që mungojnë.

Proteza
Dentare

Rizbuloni gëzimin e një buzëqeshjeje të plotë me zgjidhjet tona të protezave të krijuara me mjeshtëri, të përshtatura për nevojat tuaja unike.

Stomatologji estetike

Fitoni një buzëqeshje perfekte dhe magjepsëse me trajtimet tona të ekspertëve ortodontikë.

Ekspertët tanë

DENTISTET

Akesios Dental Beauty krenohet me ekipin e saj të dentistëve të aftë nga Italia. Ekipi ynë i ekspertëve të dentistëve italianë garanton që ju të merrni shërbime të jashtëzakonshme turistike dentare, duke kombinuar kujdesin oral të nivelit të lartë me mundësinë për të eksploruar këto destinacione të jashtëzakonshme.

Akesios Team

Klientët tanë

VLERESIMET

Play Video

Da quando vado ad Akesios Dental Center, il mio sorriso non è mai stato così luminoso e sano!

Play Video

L’attenzione ai dettagli e la professionalità del team di Akesios Dental Center hanno trasformato completamente la mia esperienza dentale.

Play Video

Grazie ad Akesios Dental Center, ho superato la mia paura del dentista e ora ho un sorriso perfetto!

Play Video

Il servizio eccezionale e l’ambiente accogliente di Akesios Dental Center mi fanno sempre sentire a mio agio

Na kontaktoni

Merr Preventiv Falas

Scroll to Top